+ Meer informatie

Secretaris van Sprang Capelle gehuldigd

1 minuut leestijd

SPBANG-CAPELLE — De heer A. Zonneveld (58), secretaris van de gemeente Sprang-Capelle, was vrijdag 40 jaar in gemeentedienst. Zeker 300 mensen kwamen hem en zijn echtgenote in het Cultureel Centrum „Zidewinde" feliciteren.

De heer Zonneveld, afkomstig uit Rotterdam, is van oktober 1963 af secretaris in Sprang-Capelle. Daarvóór was hij werkzaam op de secretarie in Berkel en Rodenrijs. Burgemeester J. Buijnink prees de jubilaris om zijn kwaliteiten en collegialiteit en herinnerde er aan dat hij ook verschillende bestuursfuncties vervult. Zo heeft hij zitting in het bestuur van het Groene Kruis, de Christelijke school voor MAVO en het verpleegtehuis „Eikendonk" in Waalvidjk. Ook is de heer Zonneveld al jaren administrateur van het bejaardencentnmi Achter de Hoven in Sprang-Capelle. Burgemeester Buijnink verrastte hem namens het gemeentebestuur met een bloembak. Wethouder H. Winkelman schonk als vertegenwoordiger van de gemeenteraad dertien langspeelplaten met muziek van Bach en een bureaulamp als afgevaardigde van de woningbouwstichting. Loco-secretaris A. van de Water bood gelukwensen aan namens het personeel en had voor zijn collega een driedelig postzegelalbum van Zwitserland.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.