+ Meer informatie

Mogelijk geen overdracht huizen in GeJdermalsen

1 minuut leestijd

GELDERMALSEN — B. en W. van Geldermalsen hebben medegedeeld dat de overdracht van de 1100 gemeentewoningen aan de woningbouwvereniging Volkshuisversting te Geldermalsen steeds minder waarschijnlijk wordt. De werkgroep die in opdracht van de gemeenteraad hierover een nota opstelt, stuit op diverse problemen.

Het personeel van het gemeentelijke woningbedrijf voelt er weinig voor om ambtenaar- af te worden en in dienst te treden bij de woningbouwvereniging.

De betrokken woningen zijn voor het merendeel oude woningen. Er moet veel onderhoud aan gepleegd worden. Men zit met de vraag of de woningbouwvereniging Volkshuisvesting het onderhoud van de woningen ter hand wil nemen en daarbij wil afzien van extreme huurverhogingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.