+ Meer informatie

Container gestolen

Ter waarde van f400.000.-

1 minuut leestijd

SCHIEDAM — De politie te Schiedam heeft Interpol ingeschakeld in verband met verdwijning in -«Ie nacht van vrijdag op zaterdag van een trekker met oplegger, beladen met containers waarin voor ƒ 400.000 aan televisietoestellen zaten.

van een ongeveer dertigjarige vrouw aangetroffen, waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld. Enige tijd tevoren had de Belgische douane, te Kapellebrug, de vrouw te voet zien passeren.'Zij droeg toen haar schoenen in de hand. De vrouw is zeer waarschijnlijk door een auto doodgereden. Zij is ongeveer 1,60 meter lang, heeft donkerblond haar en droeg een beige garbadine regenjas. Verder was zij gekleed in een donkerblauwe jurk met groen tussenstuk, waarop bloemmotieven: Zij droeg zwarte schoenen met blokhakken.

Een Schiedams, expeditiebedrijf had de lading uit Duitsland van een fabriek gehaald voor doorzending naar Engeland. De chauffeur liet de vrachtwagen die nacht in h et indu-r striegebied te Schiedam achter en zou de volgende ochtend de lading naar Engeland gaan brengen doch toea bleek de auto verdwenen. Sindsdien heeft de Schiedamse politie nog geen spoor van de wagen of de daders kunnen ontdekken. De televisietoestellen kunnen door bepaalde onder-, delen die zijn aangebracht 'alleen in Engeland gebruikt worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.