+ Meer informatie

Eregoud voor oud RD-bestuurslid

1 minuut leestijd

HOOFDDORP — Woensdagmiddag werden een totaal verraste heer S. Nieuwenhuis te Hoofddorp in het bijzijn van zijn familie, vertegenwoordigers van de Mbumbazending, de reformatorische scholengemeenschap ,,De Driestar" en van het Reformatorische Dagblad de versierselen behorend bij de eremedaille van Oranje Nassau in goud opgespeld.

De burgemeester van Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer) de heer C. van Stam in het gezelschap van zijn echtgenote roemde zijn plaatsgenoot, die met inzet van veel vrije tijd en met verstand en hart vele zaken en gemeenschappen in zijn leven heeft gediend.

Zo noemde hij o.a.: het 26-jarig lidmaatschap van de heer Nieuwenhuis van de Raad van Toezicht van de scholengemeenschap „De Driestar" te Gouda, zijn 20-jarig lid zijn van de kerkeraad van de Oud Ger. Gemeente, het bestuurslid zijn van de Mbumbazending sinds 1964 en het onlangs afgetreden als lid van de Raad van Bestuur van het Reformatorisch Dagblad te Apeldoorn (sinds 1970). Naast al deze tijdvergende zaken was de heer Nieuwenhuis ook nog een goede vertegenwoordiger van zijn gezin, waarvoor hij dagelijks hard werkte.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.