+ Meer informatie

Marineschepen volgende maand in Gouda

1 minuut leestijd

GOUDA — De Koninklijke Marine zal van donderdag 14 mei tot maandag 18 mei met een smaldeel een bezoek aan Gouda brengen.

Het smaldeel dat bestaat uit de mijnenveger Hr. Ms. Bussemaker, Hr. Ms. Van Straelen, Hr. Ms. Van Moppes en Hr. Ms. Houtepen, zal afmeren aan de loswal van de IJsselkade nabij de Nieuwe Veerstal. De schepen zullen op 15 en 16 mei van 14.00 tot 17.00 uur worden opengesteld voor het publiek. Tijdens deze uren zullen demonstraties worden gegeven door duikers van het duikbedrijf der Koninklijke Marine. Op 15 en 16 mei van 10.00 tot 12.00 uur zijn de schepen opengesteld voor groepen zeekadetten, zeeverkenners en de schooljeugd. Op zaterdag 16 mei zal omstreeks 14.00 uur een helicopter een aantal reddingsdemonstraties uitvoeren in de nabijheid van de mijnenvegers. De schepen die als thuishavens Den Helder en Vlsssingen hebben zullöi dagelijks vanaf zonsondergang tot 24.00 uur zijn verlicht. ARNHEM — Jhr. mr. P. R. Feith en

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.