+ Meer informatie

Bij de Jaarswisseling

2 minuten leestijd

Dit is het laatste nummer van de 8e jaargang van ons blad.

Het jaar, dat nu bijna achter ons ligt, is niet ongemerkt voorbij gegaan.

Er is veel gebeurd in de wereld. We hebben acht te slaan op de tekenen der tijden. Overal is nood en lijden vanwege de afwijking van de Heere. Hij laat nog het evangelie verkondigen, maar de mens gaat door in eigen gekozen wegen.

Vele van onze lezers zijn ons ontvallen door de dood. Ook uit de kring van onze medewerkers gingen er heen. Ds. J. van Doorn en Ds. M. Baan gingen over van de strijdende in de triumferende kerk. Zij hebben hun wens verkregen. Br. J. van Heteren moest zijn echtgenote naar het graf brengen.

Er is veel stof tot dank aan de Heere. We mochten als redactie-commissie de arbeid voortzetten. Ons blad mocht regelmatig verschijnen. Het aantal abonnees is in stijgende lijn. We horen van zegen, die de Heere geeft.

De ontmoetingsdagen trekken steeds meer belangstelling en zijn een bindende factor in deze ontbindende tijd. Velen denken daaraan met blijdschap terug en zien weer verlangend uit naar komende ontmoetingen.

We willen in afhankelijkheid van de Heere onze arbeid voortzetten. De Heere moge onze lezers in het nieuwe jaar in alle opzichten gedenken. Hij geve onze medewerkers bij de voortduur kracht en lust om verder te gaan op de ingeslagen weg. Wat de toekomst ons brengen zal weten we niet. De tijden zijn donker. Ook in kerkelijk opzicht is er heel veel, dat met zorg moet vervullen. Het is echter tot troost, dat de Heere regeert en dat Zijn werk doorgaat. Hij moge ons gedenken in Zijn gunst, opdat we ook in het komende jaar, wat er ook moge gebeuren, mogen ervaren de waarheid van Zijn woord: Ik ben met u. Ook in ons ambtelijk en persoonlijke leven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.