+ Meer informatie

Versldg Ouderlingenconferentie

1 minuut leestijd

Dit decembernummer brengt u herinneringen aan de ouderlingenconferentie 1964, die op 21 oktober in Apeldoorn is gehouden. Achtereenvolgens zult u aantreffen het openingswoord van de heer K. Geleynse, het referaat, dat prof. W. Kremer heeft gehouden over ambtelijke leiding in het leven van deze tijd en het woord waarmee de conferentie door een der pastores loei, ds J. H. Velema werd besloten. Ditmaal werd afgezien van weergave van de discussie door middel van een verslag. Prof. Kremer heeft zijn referaat opnieuw be-werkt en daarbij aandacht geschonken aan de vragen, die gesteld zijn.

Om dubbele plaatsing te vermijden werden de stellingen van prof. Kremer niet opnieuw opgenomen. U kunt ze vinden in het oktobernummer van „Ambtelijk Contact”.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.