+ Meer informatie

Snoepen

1 minuut leestijd

Geeske loopt in de keuken. Ze kijkt naar de tafel. Daar staat de suikerpot. Mmm... even snoepen. Geeske toch! Dat mag niet. Maar Geeske doet het toch. Het is zo lekker. Geeske loopt weer door. Mama komt in de keuken. Ze gaat eten koken. Ze schilt de aardappels en snijdt de bloemkool klein. Ze zet de pan met aardappels op het vuur. Ze loopt naar de kast. Daar staat de bus met zout. Ze pakt de bus en zet die op het aanrecht. Ze doet vi^at zout bij de aardappels en laat de bus op het aanrecht staan. Die heeft ze straks nog nodig. Dan gaat mama naar de kamer. Geeske komt weer in de keuken. Wat ziet ze daar? De bus met zout.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.