+ Meer informatie

.egiosnippers

2 minuten leestijd

landelijke norm is minimaal 800. Ook financieel gezien is het niet haalbaar. De ZWN heeft dan ook laten weten dat er geen enkele mogelijkheid voor realisering is. Dit deelde burgemeester J. D. Nederlof gisteravond mee tijdens de vergadering van de commissie algemeen bestuur. MIDDELBURG - In een brief aan de commissie openbare orde schrijft burgemeester mr. C. G. J. Rutten dat hij geen maatregelen neemt om het aantal speel- en gokautomaten te verminderen. CDA en SGP/RPF/GPV hadden hierom gevraagd tijdens de begrotingsbehandeling. Om gokverslaving tegen te gaan heeft de Middelburgse horeca, verenigd in de organisatie Horeca Activiteiten Middelburg (HAM), toegezegd voorlichting te geven. brief van enkele andere aanwonenden, die de boom weg willen hebben. B en W gaan morgen om 17.00 uur boom en omgeving bekijken en proberen met de bewoners tot een oplossing te komen. Dit bleek gisteravond in de commissie openbare werken. SCHERPENZEEL - Het loopgedeelte van de nieuwe begraafplaats Lambalgen wordt verduidelijkt worden met meer groen. De gemeente Scherpenzeel komt hiermee tegemoet aan een wens van de kerkeraad van de plaatselijke hervormde gemeente. De commissie openbare werken schaarde zich gisteravond unaniem achter de gekozen oplossing. De hervormde gemeente vond het onjuist dat er in het grasveld geen onderscheid is tussen het loopgedeelte en de graven. De gemeente wil het loopgedeelte nader aanduiden door om de tien tot vijftien graven dwarshaagjes aan te bregen. Grafbedekkingen aanbrengen is niet meer mogelijk, zodat het berijden van de graven door een maaimachine nodig blijft.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.