+ Meer informatie

Woudenberg verbiedt stripteaseshow

1 minuut leestijd

WOUDENBERG (ANP) - Burgemeester A. B. L. de Jonge van Woudenberg weigert een vergunning te geven voor een stripteaseshow in een lokaal café.

Volgens De Jonge "zit Woudenberg niet te wachten op dit soort activiteiten." De burgemeester liet gisteren weten de show te verbieden in het belang van de zedelijkheid.

Eigenaar H. Veenendaal van dorpscafé Herry's Bar heeft de stripteaseshow van morgen inmiddels afgeblazen. Hij is verbaasd over de afwijzing door de burgemeester. "Twee jaar geleden heb ik ook een stripteaseshow in mijn café gehad, toen kreeg ik wel een vergunning." Veenendaal is van plan bezwaar aan te tekenen tegen het besluit van de burgemeester.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.