+ Meer informatie

Geen toezegging over openblijven Renkum

Raad van bestuur Van Gelder

1 minuut leestijd

UTRECHT — De raad van bestuur van het papierconcern Van Gelder heeft dinsdag geen toezegging willen doen dat de papierfabriek in Renliuni door kan blijven draaien in afwachting van overleg met de ceU'

langrijk wat er woensdag in de Tweede kamer gebeurt, maar het kamerdebat staat los van deze kwestie. Het gaat erom of de verplichte overlegprocedures zijn gevolgd en dat is voor Renkum evenmin het geval als voor Velsen."

Geen toekomst

Van Gelder-woordvoerder Olgers zei dat de raad van bestuur erbij blijft dat

trale

ondernemingsraad er voor de fabriek in Renkum geen toe
komst meer is tenzij het kamerdebat van woensdag onverwacht alsnog resultaten oplevert. Olgers wees er voorts op dat de OR in Velsen het openhouden van de vestiging in Velsen aan een termijn heeft gebonden (20 mei). De OR in Renkum daarentegen wil dat het bedrijf daar voor onbepaalde tijd open blijft en daar wil Van Gelder op dit moment niets van weten. „We willen eerst eens zien wat er woensdag in de Tweede kamer gebeurt, aldus Olgers.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.