+ Meer informatie

Belangstelling Rusland voor onze landbouw

1 minuut leestijd

DEN HAAG — N. M. Zalche ko, eerste vice-minister van groe ten-, fruit- en aardappelteelt In ( Sowjet-Unie, heeft een bezoek vi ruim een week aan Nederland g bracht.

Hij deed dat op uitnodiging van Vc kamp en Vrijland BV te 's Gravenza de, een onderneming die zich bes houdt met agrarische bouwprojecte Maandag is hij naar zijn land terugg keerd.

Het kortgeleden opgerichte Rus.' sche ministerie van groenten-, fruit- > aardappelteelt, vertelde een woor voerder van Voskamp en Vrijland, v veel gaan doen aan de verwerking i verpakking van aardappelen en groe ten. In ons land hebben vice-minist Zaichenko en zijn drie reisgenoten zii op de hoogte gesteld van de champi nonteelt en de compostbereiding vo deze teelt, de verwerking, opslag < verpakking van aardappelen en groe; ten, de bouw van tuinbouwkassen i andere agrarische gebouwen, het kw ken van virusvrije vruchtbomen?

Daarvoor bezocht het gezelschap, s men met de Russische landbouwatt ché y. Vsevolovsky, het Westlan Delft, Limburg en Oostelijk Flevoland.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.