+ Meer informatie

Sandwichmaker van Philips terug naar de winkel

1 minuut leestijd

EINDHOVEN (ANP) - Philips roept wegens het gevaar van kortsluiting zijn 3-in-1-sandwichmaker terug. De firma roept vandaag consumenten met advertenties in landelijke en regionale dagbladen ertoe op het toestel met tosti-, grill- en wafelfunctie niet meer te gebruiken en in te leveren.

Het gaat om de types HD 2420/6 en HD 2421/6 die in september op de markt kwamen. Tijdens kwaliteitscontroles werd geconstateerd dat de apparaten niet aan de door Philips als normaal beschouwde veiligheidseisen voldoen. Bij gebruik van het apparaat kan de interne bedrading beschadigd raken, waardoor kortsluiting kan ontstaan.

Philips liet onmiddellijk alle voorraden blokkeren, aldus een persverklaring gisteren. Consumenten krijgen het aankoopbedrag terug.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.