+ Meer informatie

ADMINISTRATEUR

2 minuten leestijd

In deze functionaris hopen wij - bij de verdere uitbouw van onze scholengemeenschap - de toekomstige leider van de administratie aan te trekken. Hij zal, met grote mate van zelfstandigheid, in direct samenspel met de oenninameester van de vereniging en de directeur van de school worden belast met bestuurlijke, financieel-economische en administratieve taken. Bij het ontwikkelen en bewaken van de administratieve organisatie in de meest ruime zin en hef leiding geven aan de overige administratieve krachten, zal zijn inzet ook met name gevraagd worden voor: • de financiële en personeelsadministratie;; • hef opstellen van de jaarrekening, alsmede tussentijdse resultaten- en • liouidifeitsoverzichten: • het mede-opstellen en bewaken van budgetten; • het ontwikkeien en invoeren van procedures De technische verwerkina van de boekhoudkundige bescheiden, alsmede de salarisverwerking geschiedt via een computercentrum. Goede kontaktuele eigenschappen zijn, gezien de vele in- en externe relaties van de school, van eminent belang. Sollicitanten dienen de Reformatorische beginselen van harte te zijn toegedaan. Gedacht wordt aan een serieuze en ambitieuze kracht (leeftijd tot 40 jaar) met - na de middelbare schoolopleiding - een voltooide studie voor M.B.A. en (eventueel studerend voor) S.P.D. Salariëring volgens het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Gegadigden kunnen zich voor inlichtingen wenden tot de heer J. de Jongste, R.A., penningmeester der vereniaina (tel. 08385 -10444) alsook tot de direkteur van de school, de heer L. Kooijman, ec. drs. (tel. school: 033 12442; tel. thuis: 08389-5575). Sollicitaties te richten aan het secretariaat' der vereniging: Randenbroekerweg 38 te Amersfoort.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.