+ Meer informatie

KRIMPEN A/D LEK

1 minuut leestijd

Het college van Nederlek heeft ingestemd met het verwijderen van de enorme gasbuis die ter hoogte van de Molendijk in Krimpen a/d Lek bovengronds de dijk passeert. De jumper van de NV Nederlandse Gasunie aan de Molendijk zal medio juli ondergronds worden aangebracht. Een wethouder B. Korporaal heeft het startsein gegeven voor het gescheiden inzamelen van huisvuil. Hij deed dit gisteren door een speciale bus uit de gemeentegarage te rijden en enkele minicontainers uit te reiken. In de laatste week van maart zullen de containers worden uitgezet. De bus zal worden gebruikt voor het gescheiden ophalen van bedrijfsvuil. Naast de kleine box voor chemisch afval krijgt ieder huisgezin een groene minicontainer van 140 liter voor groente-, fruit- en tuinafval. Verder is er een witte 8 liter emmer voor in de keuken en

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.