+ Meer informatie

Agressie

1 minuut leestijd

Bock wijst in dat verband ook op de achtergronden van de ongemakkentoeslag. „In dit vak hebben we te maken met agressie van het publiek, stressvorming en onregelmatige werktijden, waardoor een goed maatschappelijk verkeer niet mogelijk is. Ook gebeurt

Het contact met het publiek is weg. Er staat een automaat op de wagen en de mensen beseffen vaak niet eens dat er nog een bestuurder is. Ze stappen in zonder goeie morgen te zeggen. Even later krijg je echter wel te horen of je maar even wilt waarschuwen als we op een bepaalde plaats zijn. Ook de vernielingen nemen toe. We willen zeker niet generaliseren, maar het werk is door dit alles veel zwaarder geworden. En daar gaat het om bij de ongemakkentoeslag. Hoe spijtig wij dit ook vinden, daarvoor vinden wij dat we moetpti staken".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.