+ Meer informatie

Predikanten overleden

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Op 8 mei is te Ede de hervormde ds. W. Bousema overleden (74 jaar). Hij stond tot zijn emeritaat in 1972 te Sprang, Zuid-Beijerland, Maarssen en Wageningen.

Op 11 mei overleed op 67-jarige leeftijd te Amersfoort ds. N. O Steenbeek. Hij stond sinds 1938 te Langerak en daarna te Amersfoort als jeugdpredikant. Hij was vanaf 1949 secretaris van de Hervormde Jeugdraad en was vanaf 1960 tot zijn emeritaat in 1966 belast met de pastorale zorg in het IJmondgebied.

Op 12 mei is te Nibbixwoud op de leeftijd van 91 jaar ds. H. J. D. R. Theesing overleden. Hij diende vanaf 1914 de gemeenten van Kolhorn, Middelie, Kwadijk en Middelie, Warder en Oosthuizen, de nieuwe huidige streekgemeente Zeevang.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.