+ Meer informatie

egiosnippers

1 minuut leestijd

DELFT - De gemeente HARSKAMP - De geDelft schaft voor 80.000 gulden een 'kunstkoe' aan. De raad ging gisteren akkoord met het voorstel van B en W om het beeld van de kunstenaar Rob Brandt, voorstellende een rundachtig dier in Delftsblauw op een sokkel, aan te schaffen. SGP/GPV/RPF, CDA en Stadsbelangen stemden tegen, meente Ede kan beginnen aan de ontwikkeling van een kleinschalig industrieterrein aan de Molenstraat in Harskamp. De gemeenteraad stemde gisteravond in met de aankoop van het laatste stukje landbouwgrond. woeste stuk bos op korte termijn herstellen. gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen sterk te beperken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.