+ Meer informatie

Een ongelijk Juk

2 minuten leestijd

ik uit de zaak en dat is voor vader een teleurstelling, dat weet ik. Maar ik zeg het eerUJk, als- ik een goeie aanbieding zou kragen in de komende maanden, en ik zou. er voor naar een flatje moeten gaan, dan zou ik het absoluut doen." „En dan moet ik maar mee, vind je." „Honderden moeten dat. En nog veel meer." „Ja, maar die zouden het nooit doen, als ze zoiets zouden kunnen krijgen."

DOOS ARJEN VAN HOORN „Ach... jij..." ,Jk begrijp niet dat Je het mooie van alles niet ziet. En heb Je nou echt zo'n hekel aan dat werk? Je doet het al Jaren en je bent er helemaal In opgegroeid. Vind je het erg dat je zwarte handen krijgt? Dat krijgt vader elke dag ook, maar die lacht er om. En als de zaak goed loopt dan ben je toch ook eigen baas en sta Je njet de hele dag meer in die werkplaats misschien. Je moet toch ook klanten helpen en 9r is administratie en zo..." Ja... allicht... jij droomt alleen van een mooi huls en mooie meubels ; en een gezellige straat en fijn ; dicht bij je ouders waar je elke keer even heen kon. En dat verbouwen kon ook als wij bet zelf moeten laten doen want zoveel ,: hoeft er niet aan te gebeuren. En ! dan heb jij niks té klagen^ don ^ woon je naar Je zin. moor dan wil < ik het ook naar m'n zin hebben. < Want ik moet elke dag werken."' , j!n ik kon m'n leven lang vakan- • tie houden..." • i „Dat zeg ik niet, maar het leven I „Niet anders dan van elke vrouw | en ik moet de hele dag in huis ^ doorbrengen. Ik moet er niet aan * denken dat ik opgesloten zou zit- i ten in een klein flatje en mis

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.