+ Meer informatie

MARTELARENBOEK

1 minuut leestijd

Indertijd hebben we in ons blad melding gemaakt van de mogelijke herverschijning van het bekende Martelarenboek. Toen hebben zich enkele personen opgegeven voor een exemplaar van dit boek. Hun namen hebben we genoteerd.

Bij informatie is ons gebleken, dat de heruitgave van het boek door gaat. Het ligt in de bedoeling, dat het DV in het voorjaar 1973 verschijnt. De prijs zal f 85,- bedragen. Dat valt mee, gezien het feit, dat al een prijs van f 100,- was genoemd.

We kunnen ons voorstellen, dat er nu de uitgave vaststaat en de prijs bekend is, nog andere lezers van ons blad zijn, die een exemplaar van dit belangrijke boek willen bezitten.

Men kan zich daarvoor bij ondergetekende opgeven.

Voor spoedige toezending na de verschijning zal zorg worden gedragen. Zij, die zich al opgaven, behoeven dat niet opnieuw te doen.

Meerkerk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.