+ Meer informatie

Forum over varkenspest in Ede

SCHOUWEN DUIVELAND

1 minuut leestijd

EDE — Binnenkort zal er in de gemeente Ede een forum worden geliouden over varkenspest. De maatschappelijke werkgroep Ede zal het op zich nemen het forum voor te bereiden.

Een grote sortering in mooie kwaliteit en pasvorm; mantels, regenmantels, blazers, japonnen, rokken, blouses, lange japonnen.

Allemelnnders
Lange Kerkstraat 14 - Goes - Tel. 01100-16903

Donderdagavond koopavond

De behoefte aan een dergelijk forum bleek afgelopen maandag tijdens een vergadering in „De hof van Ede" te bestaan. Onlangs werd er in de gemeente Ede een aantal gevallen van varkenspest geconstateerd. De Edenaars, van wie een groot aantal bij de 'varkenspest betrokken is, wenst door middel van het forum te weten te komen wat hun mogelijkheden en hun rechten zijn bij deze gang van zaken. lepelstraat 1 yerseke '^^^^F' tel. 01131-1539 exclusieve bruidskleding § Voor tJ uw verantwoorde boeken, 4 zowel theologiiche al* Jeugdlectuur naar '

BOIKHAMDXL OBB. RIBBIENS Sflhnltvlototnutt 7, 4373 AH BIfvakark* T«L 01180-1431 Tevens oude boeken gevraagd

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.