+ Meer informatie

donderdag 26 oktober: OUDERLINGENCONFERENTIE TE APELDOORN

2 minuten leestijd

Op donderdag 26 oktober zal D.V. de ouderlingenconferentie 1967 worden gehouden in het gebouw „Licht en leven”, Troelstrastraat 1 te Apeldoorn. De gebruikelijke uitnodigingscirculaires zullen binnenkort aan de kerkeraden worden gezonden. Daarnaast past in dit blad een hartelijke opwekking aan alle ambtsdragers om deze datum vooral te reserveren. Ontmoetingen als deze zijn waardevol voor het werk in de eigen gemeente. Men leert er van elkaar. Men is er samen eens even ontheven van de plaatselijke zorgen — vaak zorgjes — en denkt er gemeenschappelijk over een kernthema, dat meer met het eigenlijke, grote werk te maken heeft dan de vele zakelijke en organisatorische kwesties, waaraan op de gewone kerkeraadsvergaderingen dikwijls zoveel aandacht moet worden geschonken. Ook ditmaal zal een belangrijke, centrale vraag uit het ambtswerk aan de orde worden gesteld. Het comité van voorbereiding heeft de medewerking verkregen van prof. dr. B.J. Oosterhoff, die een inleiding zal houden over het onderwerp: „Voor wie is het Evangelie?” Na deze inleiding is er ruim gelegenheid tot discussie.

De conferentie begint om half elf ’s morgens. Zoals altijd mag er op worden gerekend, dat omstreeks vier uur het programma geëindigd is, zodat iedere deelnemer nog op een redelijke tijd thuis zal kunnen zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.