+ Meer informatie

een onderwüzeres

1 minuut leestijd

voor de zes-klassige lagere Scnool m verband met de ziekte van een ondervrijzeres. Een vaste aanstelling is in de toekomst niet uitgesloten daar- vorenbedoelde leerkracht invaliditeitspensioen heeft aangevraagd. Er wrordt een onderwijzeres gezocht die behoort of tot de Ned. Herv. Kerk (Geref. bond) of tot de Chr. Geref. Kerk of tot de Ned. Geref. Kerk en die meeleeft mët de kerk waartoe ze behoort. Injichtingen te bekomen bij het hoofd der school, de heer H. de Wind te Langerak, van Stolbergstraat 12, tel. school 01843'1529, thuis 018431546. SolUoitaties binnen 14 dagen na, verscbifning van dit blad te richten aan de secretaris van bet: bsi f stuur, de heer H. G. van Merkerk, Willem de Zwlj- gerstraat 9,2967 EV Langerak (Z-H).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.