+ Meer informatie

Nog geen spoor van ontsnapte kangoeroes

1 minuut leestijd

LOON OP ZAND - Duizenden mensen hebben de afgelopen dagen het natuurgebied de Loonse en Drunense duinen bezocht, waar sinds een week twee losgebroken kangoeroes rondhuppen.

Hoeveel publiek moet worden gerekend tot de categorie „kangoeroespotters" is niet aan te geven, maar in ieder geval gaven veel mensen geen gehoor aan de oproep van de rijkspolitie om niet naar" de kangoeroes te komen zoeken.

Volgens een woordvoerder van de rijkspolitie Kaatsheuvel liepen opvallend veel mensen met een verrekijker rond. Twee uitbaters van horecabedrijven aan de voet van de duinen, noemden het gisteren opvallend druk. De twee kangoeroes —moeder en zoon— lieten zich overigens niet zien, ook niet aan de helikopterbemanning van de rijksdienst luchtvaart, die gisteren een speciale verkenningsvlucht boven de duinen maakte.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.