+ Meer informatie

DANKBETUIGING

1 minuut leestijd

Ondergetekende gevoelt zich gedrongen om allen, die blijken van medeleven hebben getoond tijdens onze ernstige krankheid, vriendelijk dank te zeggen. Het was ons tot bemoediging te mogen ervaren dat de Heere voor mij geen land van uiterste donkerheid was, maar ook dat er meegeleefd en meegezucht is door hen, aan wie wij ons zo nauw verbonden gevoelen. Boven menselijk denken heeft de Heere het welgemaakt, en mogen wij onze arbeid niet alleen in 's Heeren Kerk op aarde, maar ook voor onze jongelingschap weer voort zetten. Het heeft er soms op geleken of mijn werk zou aflopen, maar de Heere heeft het nog niet gewild. Dat onze harten verootmoedigd mochten worden voor des Heeren aangezicht, en dat Hij bij het klimmen van onze jaren mag bevestigen:

„Ik zal u niet begeven en zal u niet verlaten".

Hij stelle daartoe onze geringe arheid nog tot een zegen voor jong en o'ud, en wel tot Zijne heerlijkheid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.