+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

Onze mede-redacteur Ds. Baan is weer thuis. Hij is enige dagen in het ziekenhuis geweest voor onderzoek. Hij had tevoren al veel pijn. Ook het onderzoek is erg pijnlijk geweest en heeft de patiƫnt zeer verzwakt. De pijn is nu echter draaglijk, zoals hij ons vertelde, toen we hem bezochten. Middelen worden aangewend, die onder de zegen des Heeren aan de zieke ten goede kunnen komen. We zouden hem graag nog wat in ons midden houden. Ook voor de kerk en voor zijn vrouw en kinderen. De Heere doet echter wat Hem? welbehaaglijk is. Hij kan het ook in zieke dagen wel maken en genade schenken om achter Hem aan te komen en op Hem te hopen. We leven met hem en de zijnen mee en houden er ons van overtuigd, dat er velen in het land zijn met wie dat ook het geval is. Het is niet te verwachten, dat Ds. Baan in staat zal zijn op de ontmoetingsdag, die DV zal worden gehouden te Dordrecht op zaterdag 8 april a.s., zal kunnen spreken. Ds. Slagboom zal zijn plaats innemen. Waarover deze zal spreken is ons bij het gereedmaken van de kopij voor dit nummer nog niet bekend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.