+ Meer informatie

Honing uit de rots

1 minuut leestijd

Totaal 220 pagina's. Prijs als paperback: f. 22,50 Ervaringen van vervolgde christenen in de Sovjetunie, met een woord vooraf van Anne van der Bijl. Hartfeld geeft in dit boek een duidelijk beeld van het lijden van de christenen onder het atheïstische communisme. In een reeks ontmoetingen met christenen van allerlei kerkelijke gezindte en uit alle delen van de Sovjetunie wordt wel duidelijk wat iemand, die openlijk voor zijn geloofsovertuiging uitkomt, te wachten staat. Ook Hartfeld zelf weet waarover hij praat, na jarenlange „heropvoedingsinrichtingen" en werkkampen. Het is een ontroerend relaas geworden van mensen — mannen, vrouwen en zelfs kinderen - die zich, ondanks soms ondraaglijk geestelijk en lichamelijk lijden, staande wisten te houden door troost en kracht te putten uit het Woord van Christus. Een boek dat ons in het vrije Westen aan het denken moet zetten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.