+ Meer informatie

Ongeluk met verkeersbrug in Maas-Waalkanaal

1 minuut leestijd

MALDEN — Het scheepvaartverkeer in het Maas-Waalkanaal ter hoogte van Malden is sinds zaterdagochtend volledig gestremd als gevolg van een ongeluk met het wegtakelen van een verkeersbrug.

Het ongeluk gebeurde toen twee drijvende bokken een groot deel van de brug wilden wegtakelen. Door nog onbekende oorzaak kantelden de bokken en stortte de brug voor een deel in het water. Dat heeft een woordvoerder van de rijkspolitie in Nijmegen zaterdag meegedeeld.

De brug werd weggetakeld omdat ter plaatse een nieuwe brug tussen Malden en Heumen over het kanaal: wordt aangelegd. Een woordvoerder van de rijkspolitie te water verwacht dat het scheepvaartverkeer zeker tot; morgen gestremd zal blijven. Tot die' tijd moeten schepen een andere route kiezen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Volgens de politie werden wel verschillende fietsen van'

Volgens de rijkspohtie te water i moeten eerst andere bokken naar i Malden worden gesleept om het

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.