+ Meer informatie

Coalitie in gevaar

1 minuut leestijd

Jürgen MöUeman, de wapendeskundige van de FDP, waarschuwde de SPD lat de uitspraak van het congres in Aaleh de coalitie in gevaar kan brengen. sWle aan het wapenbesluit tornt, tornt aan onze coalitie", zei hij tegenover Associated Press.

De resolutie werd aanvaard door „de Dverweldigende meerderheid" van de 320 afgevaardigden, aldus partijfunctionarissen. De afdeling Baden-Württemberg behoort tot de linkervleugel ran de SPD. De resolutie was aan het bestuur voorgelegd en aangezien er weinig verzet was, werden de stemmen niet geteld.

Het ^^-NAVO-besluit van 1979 was De ministers van buitenlandse zaken tweeledig: stationering van 572 Amen- ^^^ ^^ Europese NAVO-landen hadden

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.