+ Meer informatie

Ook sieraden gestolen uit restaurant Fagel

1 minuut leestijd

UTRECHT - In de nacht van de moord op de 43-jarige restauranthouder Gerard Fagel of mogelijk al daarvoor blijken enkele gouden sieraden te zijn gestolen uil Fagcis restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin.

Zes ringen en een armband, sommigen voorzien van de merknaam "Le Chic" zijn uit een verkoopvitrine in hel restaurant verdwenen, zo heeft het regionaal recherchebijstandsteam Utrecht meegedeeld.
De politie wil graag weten of er in Bosch en Duin en omgeving meer van dergelijke insluipingen en inbraken zijn geweest waarvan tot nu toe geen aangifte is gedaan. Rond het tijdstip van de moord is in de omgeving van het restaurant een donkerblauwe Mercedes 200 of 300 (model 1980) gesignaleerd.
Fagel is op vrijdag 9 juni 's ochtends vroeg in zijn slaapkamer boven De Hoefslag door een onbekende man doodgeschoten. Vijf verdachten zijn inmiddels bij gebrek aan bewijs vrijgelaten. De politie gaat ervan uit dat ten minste twee personen bij de moord betrokken zijn geweest, van wie er een het dodelijk schot heeft gelost.
Het recherche-bijstandsteam heeft gisteravond naar aanleiding van de uitzending van "Opsporing verzocht" ruim dertig tips binnen gekregen. Het is niet bekend of daar waardevolle aanwijzingen tussen zitten. De tips worden de komende dagen op bruikbaarheid nagetrokken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.