+ Meer informatie

Handtekeningen

1 minuut leestijd

Rijkswaterstaat wil over de Oude Rijn een onbeweegbare brug bouwen, die ten behoeve van de scheepvaart zeker twaalf meter hoog zal zijn. Normale geluidsschermen maken de spoordijk al drie of vier keer hoger, maar dat is niet hoog genoeg.

De Belangenvereniging hield inmiddels een handtekeningenactie tegen de HSL, die ongeveer 10.000 handtekeningen opleverde. „De mi

Bij Rijkswaterstaat en de Rijksver-, keersinspectie is wegens vakantie nie-" mand beschikbaar om de voordelenj van de HSL en van een rechtstreeks^ tracé tussen Amsterdam en Rotter-' dam (zonder een omweg via Den Haag) uit de doeken te doen en te reageren op McGillavry's kritiek.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.