+ Meer informatie

^Parlementaire' vriendschap met Israël

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De Tweede-kamerleden Voogd (PvdA) en K. Keuning (DS'70) gaan nog deze maand proberen te komen tot de oprichting van een Nederlandse parlementair comité voor vriendschap met Israël. De leden van de tweede kamer en van de eerste kamer worden individueel benadrd. Aldus heeft mr. Keuning meegedeeld.

Mr. Keuning bezocht vorige maand de in Israël gehouden vergadering van de Europese parlementaire groep voor vriendschap met Israël. Daarbij waren 136 parlementariërs uit twaalf Europese landen. Het DS'70-kamerlid was het enige Nederlandse lid van de groep. De PvdA-kamerleden van Thijn en Voogd, die ook in Israël op bezoek waren, woonden een deel van de vergadering bij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.