+ Meer informatie

beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK

Beroepen: te Katwijk a.d. Rijn, A.F. Troost te Asperen. Bedankt: voor Leerdam, P. D. de Bruijn te Opijnen.

GEREF. KERKEN

Aangenomen; naar Waarder, P. Kruizenga te Delden.

GEREF. KERKEN (Vrijg.) 

Aangenomen: naar Harkstede in comb, met Overschild, J. van de Wetering, die bed. voor Alkmaar, Beilen in comb, met Hooghalen, Eemdijk, Musselkanaal-Valthermond en voor Zuidwolde; naar Pemis, A. van der Sloot kand. te Kampen, die bed. voor Anna Paulowna in comb. m. Niezijl, Loppersum en Westeremden, Sneek, Ulrum en voor Zevenbergen.
CHR. GEREF. KERKEN 

Bedankt: voor Voorburg, Cl. Stam te Burlington (Can.). Aangenomen: naar 's Gravenmoer, J. Groenleer kand, te Apeldoorn, die bed. voor Arnhem en voor Noordschebeschut. Bedankt: voor Amsterdam-N, J. C. L. Starreveld te Delft; voor Middelburg, G. Bijkerk te Enschede-0.

GEREF. GEMEENTEN

Beroepen: te Leerdam, A. Moerkerken te Nieuw-Beijerland, die bed. voor Oosterland. Bedankt: voor Klaaswaal, R. Boogaard te Leiden; voor Amsterdam-C en voor Enschede, A. Hofman te Scheveningen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.