+ Meer informatie

Moordenaar in Milwaukee bekent misdrijf

1 minuut leestijd

MILWAUKEE (RTRyOPA) - De 31-jarige man die dinsdag door de politie van Milwaukee werd aangehouden, heeft gisteren bekend veertien mannen te hebben vermoord. De politie sprak van een jarenlange homoseksuele orgie van dood, verminking en vermoedelijk kannibalisme.

De man had van zijn slachtoffers een aantal schedels in een koelkast bewaard en geslachtsdelen in een ketel gestopt. Andere lichaamsdelen werden door de politie in een plastic zak gevonden. Ook trof de politie in zijn appartement een vat met een zoutzuurmengsel aan.

Aan de muur van zijn woning, waar een videocamera was bevestigd, hingen vele foto's van verminkte mensen. De verdachte is nog niet formeel in staat van beschuldiging gesteld. In politiekringen wordt gesuggereerd dat het aantal slachtoffers van de seriemoordenaar achttien en niet veertien is.

De politie van Milwaukee werd gisteren overstroomd met vragen uit alle hoeken van de Verenigde Staten over vermiste personen die eventueel hun einde kunnen hebben gevonden in het appartement van de seriemoordenaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.