+ Meer informatie

De jaarvergadering, van het Landelijk Verband van J.V 's der Geref. Gemeenten

1 minuut leestijd

Gaarne vestigen wij de aandacht van onze lezers op de jaarvergadering van het L.V. van J.V.'s onzer Gemeenten; vooral van hen die in deze vergadering belang stellen.

Deze vergadering wordt gehouden D.V. woensdag 19 februari a.s. te Utrecht in het kerkgebouw der Geref. Gemeente, Boothstraat 7 en vangt aan des morgens 9.45 uur.

Op deze vergadering wordt het openingswoord gesproken door de weleerw. heer, ds. A. Verhagen, voorzitter van het L.V.

Behalve enkele gebruikelijke agendapunten, zoals jaarverslagen, vermeldt de agenda de behandeling van twee onderwerpen, te weten:

„De Synode van Embden"

door de weleerw. heer ds. A. Vergunst te Rotterdam-C. en

„Een jongeling, gelouterd als door vuur" door de weledele heer F. v. d. Vlis, Hoofd van onze school te Ridderkerk.

Beide onderwerpen zijn met bespreking. Wie het slotwoord zal spreken is nog niet bekend.

Op de avond tevoren, dus dinsdagavond 18 februari om 7 uur, eveneens in de Boothstraat wordt de huishoudelijke vergadering gehouden met de stemgerechtigde afgevaardigden der verenigingen. Ieder, die belang stelt in het werh van onze l.V.'s is op beide vergaderingen van harte welkom.

Kom in ieder geval woensdag 19 februari en breng uw vrienden en mee. bekenden

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.