+ Meer informatie

Meer Surinamers definitief tehuis

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Per 1 maart waren 4.500 van de ruim 24.000 Surinamers, die hulp vroegen van het centraal bureau uitvoering vestigingsbeleid rijksgenoten, deHnitief gehuisvest. Verwacht wordt dat in juni-juli dit aantal zal zijn opgelopen tot ruim 9.500.

Directeur-generaal voor maatschappelijke ontwikkeling dr. G. Hendriks van het ministerie van CRM, heeft dit meegedeeld nu het centraal bureau in Den Haag een nieuw kantoorpand heeft betrokken.

In 85 van de 94 opvangcentra is de maatschappelijke begeleiding van de grond gekomen in de vorm van begeledingscommissies, waarin gemeentelijke en particuliere instellingen met consulenten van het centraal bureau deelnemen. .:

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.