+ Meer informatie

Boekbespreking

1 minuut leestijd

Dit Koningskind door S. M. v.d. Galiën Uitgeverij „De Vuurbaak” - Groningen

Dit boek bevat een mooi verhaal De hoofdfiguur is een kind van een jaar of vijt, dat geestelijk achter komt. Dat geeft allerlei moeihjkheden in het gezin Na veel moeite komt het kind m een verpleeginrichting, waar het op zijn plaats is Daar treilen we toegewijde verpleegsters aan Op de voorgrond komt een meisje, dat daar al jaren met veel liefde en begrip voor de verpleegden werkt.

Alles wordt treftend verhaald. Het is leerzaam. Het is goed zo'n boek te lezen om meer begrip te krijgen voor dergelijke kinderen en voor de zorgen, die dit meebrengt. In geestelijk opzicht zouden we wat meer diepgang begeerd hebben.

De uitgave is keurig, in linnen band. Het boek telt 193 blz. en kost f 8,50.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.