+ Meer informatie

EEN BETERE WERELD

3 minuten leestijd

Op 26 mei kiest het Nederlandse volk een nieuwe vertegenwoordiging in de tweede Kamer. Iedereen ZOU moeten kiezen. Maar wie kiest écht? Kiest u op grond van de resultaten van de politiek die in de afgelopen jaren is gevoerd? Of kiest u voor een partij die iets beters te bieden heeft. Veel mensen vinden dat vooral de grotere partijen het er flink bij hebben laten zitten. Hoge werkloosheid, teruglopende inkomens, stijgende prijzen, veel te hoge rente, dalende winsten. En ondanks de uitgebreide milieu- • wetgeving komen er steeds weer nieuwe gevallen van bodemverontreiniging aan het lictit. Als grote partijen geen oplossing voor die problemen kunnen bieden, kunnen kleinere partijen als het GPV dat wel? Of maakt het gewoon niet uit hoe regering en parlement zijn samengesteld? De politiek van het GPV: perspectief. Het GPV is een partij die met beide benen op de grond staat. Die niet zoals andere de kiezer koeien met gouden horens belooft. Een partij die uitgaat van gezamenlijke verantwoordelijkheid. Duidelijkheid en eerlijkheid voorop. We zullen in ons land hard aan 't werk moeten. Ook al zal ons inkomen misschien wel 'dalen. Er moet een eind komen aan de ondraaglijke schuldenlast waarmee de overheid ons Jand opzadelt. Een last die leidt tot voortdurende toename van de belastingdruk. Wij mensen hebben een opdracht, er iets goeds van te maken. En dat niet in de eerste plaats om er zelf beter van te worden. We moeten ons werk doen voor God. Uit dankbaarheid. Dat geeft nieuw perspectief. Aan je werk, aan je leven. Niet bij de pakken neerzitten dus. Maar weten dat ieder op z'n eigen plaats een steentje kan en mag bijdragen. Aan de opbouw van een rechtvaardige samenleving. Met het oog op de beloofde Nieuwe Aarde. Waar echte gerechtigheid zal zijn. De politiek van het GPV: concreet Voor het GPV is politiek concreet bezig zijn. Ook ai zie je de resultaten pas op langere termijn. Het GPV geeft daaraan richting in het Nationaal Herstelen Ontwikkelingsplan. Daarin staat hoe het GPV wil werken aan arbeidsplaatsen, besparingen, investeringen. En waarin de te ontplooien aktiviteiten zijn omschreven. Een concreet plan. Niet alleen op ons allen nu gericht. Maar ook op onze kinderen. En op de armen en verdrukten in ontwikkelingslanden. Samen bouwen aan een betere wereld. Tot eer van God. Tot een zegen voor onze naasten. En dus ook voor ons eigen geluk en welzijn. Als u wilt meewerken aan een politiek met dat doel, kunt u niet om 't GPV heen. Dan versterkt u met uw stem de stem van het GPV. Straks op 26 mei, zeker. GJ. Schutte Lijsttrekker GPV

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.