+ Meer informatie

Bijzondere commissie ingesteld

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Het rapport van de Commissie van drie is voor nader onderzoek in handen gesteld van een Bijzondere commissie uit de Tweede kamer. Deze commissie telt 24 leden. In het bijzonder zal het onderzoek zich richten op die hoofdstukken uit het ,,Donner-rapport", die betrekking hebben op het panschaffingsbeleid in de jaren 1967 tot en met 1975 van de luchtmacht en de marine.

Tot leden van deze kamercommissie werden benoemd: de PvdA-kamerleden Franssen, Dankert, Dolman, Kombrink en De Vries, voor de KVP: Van Eisen, Van amelsvoort, Aarts en mevrouw Van Heel-Kasteel, voor de ARP: mevrouw Van Leeuwen en Van houwelingen, voor de CHU: Van der Mei, voor de WD: mevrouw Kappeijne van de Coppello. Rietkerk en Ploeg, voor de CPN: Wolff, voor de PPR: De Gaay Fortman, voor D'66 Terlouw, voor DS'70: mevrouw Van veenendaal-van Meggelen, Meggelen, voor het GPV: Verbrugh, voor de SGP: Van Dis, voor de PSP: Van der Spek, voor de RKPN: Beuker, voor de Boerenpartij: Honig van den Bossche en de onafhankelijke kamerledpii Huiisen en Nootenboom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.