+ Meer informatie

Kapers niet vervolgd

1 minuut leestijd

BEIROET —De Ubische leider kolonel Gadaffy heeft opdracht gegeven om vier Palestijnse kapers, die in Libië worden vastgehouden sinds zij vorig jaar een jumbo jet van de Japanse luchtvaartmaatschappij opbliezen, verder niet te vervolgen; zo heeft het tiibanese dagblad „al Mohairer" vrijdag bekendgemaakt.

Volgens het bericht zou Gadaffy ook hebben besloten de kapers, onder wie zich een Japanner bevindt, aan de Palestijnse bevrijdingsorganisatie uit te leveren. Een delegatie van de bevrijdingsorganisatie is reeds naar Tripoli vertrokken om de kapers op te halen en over te brengen naar een onbekend Arabisch land.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.