+ Meer informatie

Maasstad ^ deelnemen in schoonmaakbedrijf

Voor reiniging tankschepen

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Het Gemeentelijk Havenbedrijf in Rotterdam wil met tankercleaning bv in Schiedam (Transol) en Verolme tankreiniging bv (RSV) in de Botlek een nieuw modern schoonmaakbedrijf voor tankers opzetten.

Daarvoor is een stichting met deze nanciële steun toe. ^ïljaar zei dat dne deelnemers opgericht. De stichting Tankercleaning nog hooguit enkele jagaat zich de komende maanden buigen ren op de huidige plek zou mogen staan, over de technische voorzieningen voor het'nieuwe bedrijf en de commerciële mogelijkheden. Dit is het resultaat van KftKtpn M\v»iKn maandenlang onderhandelen tussen de De nieuwe stichting wil de technidrie partijen. Die onderhandelingen sche en commerciële studies uiterlijk 1 zijn in het najaar van^l980 gestart toen juli gereed hebben, aldus ir. P. P. Noë en duidelijk werd dat Tankercleaning in Schiedam verplaatst zou moeten worden in verband met de hinder (stank, explosiegevaar) die het voor een omliggende woonwijk oplevert. Minister Ginjaar van Volksgezondheid en Milieuhygiëne bevestigde dit eind 1980 bij een bezoek aan de bewonersvereniging Schiedam-zuid nog eens en zegde fiing. L. J. Gerritsen van het Havenbedrijf. Dan moet ook het kostenplaatje duidelijk zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.