+ Meer informatie

binder"

Boek UW

1 minuut leestijd

Om tegemoet te komen aan de groeiende belangstelling voor het werk van de ambachtelijke boekbinder, organiseert de Organisatie van Fabrikanten van Graflsche Eindprodukten FGE voor de vierde maal een affichecampagne om het boekenlezend publiek te wijzen op de moge^lijkheden van de handboekbinder.

Bij deze boekbinder kan men terecht voor het deskundig opknappen van een oud en stukgelezen boek, het inbinden van een jaargang tijdschriften, het binden van een scriptie, het opnieuw — op bijzondere wijze — binden van een dierbaar boek etc. Het affiche, dat onder alle boekhandels en bibliotheken is verspreid, bevat een lijst met de namen en adressen van de handboekbinders.

De FGE waarschuwt er overigens voor dat men tijdig naar een boekbinder moet stappen, wil het boek op tijd gereed zijn. Niet voor niets luidt het motto van deze affichecampagne „Boek uw binder". Ook doet men er goed aan duidelijk af te spreken hoe het boek moet worden gebonden en wat het mag kosten.

Treft men nergens een affiche aan, dan kan men, per briefkaart, een lijst aanvragen bij de FGE, postbus 6178, 1005 ED Amsterdam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.