+ Meer informatie

Iedere lezer óok Medewerker

1 minuut leestijd

Met de woorden hierboven bedoelen we niet, dat we elke lezer van Ambtelijk Contact willen gaan vragen nu ook eens een artikel te schrijven. We maken het u gemakkelijker uw medewerking te tonen:

Laat u ons eens weten, wat u in Ambtelijk Contact had gehoopt te zullen vinden, maar tot dusverre hebt gemist. De commissie van redactie stelt er veel prijs op dit te weten en er dan waar ook maar mogelijk rekening mee te houden.

Voor degenen die na deze uitnodiging onmiddellijk het plan opvatten om ons te schrijven dat Ambtelijk Contact te weinig bevat dat Specifiek voor diakenen bestemd is nog even het volgende: Ook de commissie van redactie heeft dit aspect ernstig overwogen en is attent terzake.

De discussie op de diakenen conferentie 1964 bijvoorbeeld heeft een aantal vragen geopenbaard, die zeker in de komende maanden ook in Ambtelijk Contact aan de orde zullen komen. Zo u dus in het algemeen had willen schrijven om meer artikelen voor de diakenen kunt u ervan verzekerd zijn, dat deze wens de aandacht al heeft. Wilt u echter een suggestie doen inzake een bepaald „diakonaal” onderwerp of een aantal onderwerpen, die u actueel acht, dan gaarne!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.