+ Meer informatie

De redactie ontving ….

2 minuten leestijd

— bericht dat de evangelisatiebladen „Licht en Waarheid” en „Echo” voortaan samen zullen gaan. Elk behoudt eigen naam. De inhoud wordt geheel dezelfde. Dat betekent een verdubbeling van de oplage en een flinke vermindering van de kosten. Er zullen 17 nummers per jaar gaan verschijnen. Dit aantal is gunstig voor het werk, dat evangelisatiebezoekers doen.

— Mededeling van het feit dat er een commissie in het leven is geroepen uit leden van verschillende kerken van de Gereformeerde Gezindte om te komen tot de oprichting van een sociale academie op gereformeerde grondslag. Er zijn drie subcommissies gevormd die zich bezig houden met de vragen over de theologische achtergrond en de basis voor een dergelijke academie. Daarnaast een commissie die zich buigt over de vraag hoe de inrichting moet zijn van zo’n academie, met name wat de lesprogramma’s betreft. Tenslotte een commissie die zich bezig houd met de vragen van de subsidiëring, plaats van vestiging en het te verwachten aantal personen die hun opleiding aan bedoelde willen ontvangen. Men doet zijn uiterste best om 1 augustus 1973 te starten. Correspondentie-adres: W. Huizer, Postbus 9019, Dordrecht/Dubbeldam.

— De ouderlingenkonferentie zal drie weken later gehouden worden dan was aangekondigd. D.V. 18 november — op een zaterdag — worden de brs. in Amersfoort verwacht. Ds. J. H. Velema zal refereren over „Kerkelijke verhoudingen in praktijk en perspectief”.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.