+ Meer informatie

„WAT, VREDE?”

1 minuut leestijd

Hoe oekt de mens vergeefs de vrede ? j Hij voert de strijd met God] Het is een chaos hier heneden, [ Vertrapt is het Gehod. Men moge dag aan dag vergaad ren; De oorlog duurt nog voort, I Zolang wij voor de God der vaad'ren Niet hukken, naar Zijn Woord.

De mens, uit hdens hof verdreven, | Zucht naar wat aardse macht. Terwijl hij nimmer in dit leven Zijn heil van God verwacht. Het mens lijk denken, kunnen, weten, Wordt overal geëerd; En Adams nakroost schijnt vergelen, Dat Hoger Macht regeert.

St raks staan de vorsten dezer aarde Voor 'n grote, witte Troon; I En Die ze daar, mét ons, vergaarde Is Ch ristus, 's Vaders Zoon. God haalt Zijn erfdeel, als het horen Van 's wereJJs akker af. De wereldling sluit ogen, oren En graaft zijn eigen graf.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.