+ Meer informatie

Zoveel hoofden....

1 minuut leestijd

Met grote verbazing heb ik kennis genomen van de ingezonden stukjes over "kerksnoep". Het zal mij altijd wel een raadsel blijven, wat het innemen van een snoepje te maken heeft met welvaart en ellende en zo nog meer van die uitdrukkingen. Als je IV2 uur in de kerk zit te luisteren, dan kan een snoepje zeer verfrissend werken en de geest verlevendigen. Als nu de buurman, vrouw het hinderlijk vindt om een snoepje in ontvangst te nemen vanwege de concentratie die kan dat vriendelijk aan de gulle gever duidelijk maken. Bovendien, de kerkelijke op den duur een binnenkerkelijke wordt en dan is dat een snoepje met een geweldige uitkomst doordat die persoon denkt, die mensen zijn toch anders.

D. Wilgenburg, Haarlem

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.