+ Meer informatie

Ds. N. de Jong

2 minuten leestijd

In Ons Gemeenteblad van de kerk te Driebergen wordt melding gemaakt van het 40-jarig ambtsjubileum van Ds. De Jong. De kerkeraad schrijft: Op 25 oktober D.V. zal het 40 jaar geleden zijn dat onze dominé zijn ambtsbediening begon in de gemeente Rijnsburg.

Op zijn uitdrukkelijk verzoek zal hij niet officieel jubileren, daar hij hierin zo zeer zijn vrouw mist. Het overgo te deel van zijn ambtsperiode heeft zij aan zijn zijde gestaan en vooral in deze dagen van gedenken is dit gemis dubbel zwaar.

De kerkeraad respecteert dit verlangen van onze predikant. In de avonddienst van zondag 24 oktober D.V. zal door de Dominé een herdenkingswoord worden uitgesproken.

Tot zover de kerkeraad van Driebergen. Hoewel Ds. De Jong dus in stilte wil gedenken, kunnen we toch niet nalaten op deze wijze even aandacht aan dit jubileum te schenken. Ds. De Jong is bij velen onder ons bekend. Velen hebben hem horen preken. Het is avond geworden in zijn leven. Zijn gezondheids-toestand is verre van gunstig. Toch heeft hij terug ziende overvloedig stof om met David te getuigen: Wie ben ik en wat is mijn huis…

Het is onze hartelijke begeerte, dat de Heere hem moge gedenken en naar lichaam en ziel moge sterken om nog te blijven verkondigen het evangelie van vrije genade, tot heil van zondaren en tot verheerlijking van Gods Naam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.