+ Meer informatie

Boek over energie van Shell

1 minuut leestijd

Het is Shell uit onderzoeken elkens weer gebleken dat de ;emidde!de Oiist-actievoerenie) Nederlander in zijn vervachtingen voor de toekomtige energievoorziening niet ;rg realistisch is. Vier van de ien Nederlanders denken op lit moment dat in het jaar 2000 cernenergie de belangrijkste mergiebron voor ons land zal :ijn. Een van de drie zegt dat alernatieve energie (zon, wind ;n water) de belangrijkste bron '.al zijn. De meeste deskundi;en zijn het er echter over eens iat in het jaar 2000 olie veruit ie belangrijkste bron zal zijn :n dat hoogstens 6 procent van )nze energiebehoefte door kernenergie gedekt zal worien. Alternatieve energie :pmt er ook dan volgens deze eleerden nauwelijks aan te as : zo'n twee procent. Het boek besluit met een loofdstuk getiteld „Vandaag )eslissen over de wereld van norgen". Aan het slot merkt Ie schrijver (terecht) op: ,,Niet liezen is ook beslissen. Dat nerken we wel niet direct maar vel over een aantal jaren". Het boek kost slechts ƒ 7,50 en is te krijgen bij de meeste Shellstations.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.