+ Meer informatie

HOOGEVEEN - Het

1 minuut leestijd

velman Industrie bv mag voorlopig niet beginnen met de aanleg van een miljoenen guldens kostende haven voor de opslag van schepen. Gewacht moet worden op de definitieve uitspraak van het lopende Kroonberoep dat aangespannen is door onder meer het Hoekschewaards Landschap. Dat heeft de Raad van State gisteren bepaald in een door Heuvelman aangespannen spoedprocedure. Heuvelman wil de uitspraak van de Kroon niet afwachten omdat er enorme financiƫle belangen op het spel staan. Hoogeveense carrosseriebedrijf Spijkstaal heeft gisteren aan 28 van de 105 personeelsleden ontslag aangezegd. Een maand geleden was er nog sprake van het schrappen van hooguit vijftien banen. Deze inkrimping is het gevolg van tegenvallende bedrijfsresultaten door het instorten van de markt voor winkelwagens. De vakbonden zijn noodgedwongen met deze nieuwe reorganisatie akkoord gegaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.