Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Sterk gestegen kaasproduktie

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Sterk gestegen kaasproduktie

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

VLEUTEN De kaasproduktie is «terk gestegen en ligt aanmerkelijk boven vorig jaar. Dat leidt van overschotten van week tot week, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is in deze tijd van het jaar. Deze kaas wordt veelal op een later tijdstip als belegen kaas en/of oude kaas verkocht.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 24 juni 1980

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Sterk gestegen kaasproduktie

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 24 juni 1980

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's